Specialized Services Referral Form

Borang Rujukan Perkhidmatan Khas

Kami menawarkan beberapa perkhidmatan aksess terus kepada profesional penjagaan kesihatan. Anda boleh menghantar pesakit anda untuk ujian nafas hidrogen / metana, konsultasi pakar diet, konsultasi psikologi, dan fibroscan. Anda boleh menghantar faks atau e-mel borang yang lengkap kepada kami untuk membuat rujukan temu janji.

Sekiranya anda seorang doktor berdaftar di Singapura, anda juga dapat mengakses kajian motilitas pencernaan seperti manometri resolusi tinggi dan kajian pH 24 jam dan kajian transit usus besar. Sekiranya anda memerlukan pertolongan dalam menafsirkan beberapa kajian ini, kami menasihatkan agar anda menghantar pesakit untuk berunding dengan pakar kami terlebih dahulu sebelum menjalankan kajian.

Manometri resolusi tinggi dan kajian pH 24 jam dijalankan di klinik kami di Farrer Park Medical Centre #07-10. Sila hubungi kami di talian +6564430708 untuk temujanji

Kami percaya bahawa memerintahkan dan menafsirkan ujian khusus ini memerlukan profesional terlatih. Oleh itu, ujian ini tidak tersedia untuk orang awam yang tanpa berunding dengan doktor dahulu.

gutCARE memudahkan pembayaran langsung untuk perkhidmatan khusus di klinik rujukan individu. Sekiranya anda ingin membuka akaun untuk pembayaran langsung untuk klinik anda, sila e-mel gutcareops2@gmail.com ataupun meninggalkan mesej anda melalui laman web kami. Kami akan menghubungi anda secepat mungkin.

>>Download the referral form here.<<    Facebook | Twitter | LinkedIn | Instagram

    All Rights Reserved, gutCARE | Sitemap