Gastroenterology specialist in Singapore


gutCARE: Menjaga Kesihatan Pencernaan Anda

gutCARE ditubuhkan dengan tujuan memberi perkhidmatan amalan kumpulan dalam bidang penyakit pencernaan yang komprehensif dan khusus di Singapura. Gastroenterologi adalah satu bidang kepakaran yang berkembang dengan pesat dan cepat dalam bidang perubatan. Oleh yang demikian, tidak mungkin bagi se-seorang pakar untuk mencapai tahap kecemerlangan dalam kesemua bidang pencernaan. gutCARE menyatukan pakar-pakar yang terkenal dalam setiap bidang subspesialisasi dalam satu pasukan, untuk memberi perkhidmatan yang komprehensif dan khusus dalam bidang pencernaan di bawah satu bumbung. Pesakit gutCARE mempunyai akses kepada pasukan pakar-pakar dan perkhidmatan yang lengkap, sama seperti jabatan gastroenterologi penuh di mana-mana institusi terkenal di Singapura dan rantau ini.


READ MORE


Perkhidmatan Sekilas


Pakar Perundingan

Temui doktor secara bersemuka agar kami boleh mengetahui dengan lebih lanjut dan menjalani pemeriksaan fizikal. Anda akan menerima penjelasan yang terperinci dan jelas mengenai keadaan anda. Kami berada di sini untuk membimbing dan mencari penyelesaian untuk masalah kesihatan anda.

Learn More

Pemeriksaan Kesihatan Usus dan Cancer

Ketahui lebih lanjut mengenai penjagaan usus anda. Apakah gejala penyakit pencernaan dan apakah maksudnya? Apakah tanda-tanda penyakit pencernaan? Bolehkah saya mencegah kanser?

Learn More

Perkhidmatan Endoskopi

Kami menawarkan perkhidmatan endoskopi yang lengkap. Sebagai pasukan ahli pakar, kami menggunakan teknologi dan teknik yang paling terkini sebanding hospital umum.

Learn More

Perkhidmatan Khusus

Kami menawarkan perkhidmatan khusus yang biasanya hanya terdapat di hospital umum. Ini termasuk perkhidmatan khas seperti ujian pernafasan hidrogen, manometri resolusi tinggi dan pemantauan pH 24 jam.

Learn More


BOOK WITHIN MINUTES

Membuat Temujanji


  Nama Anda

  Alamat E-mel

  Nombor Telefon

  Klinik Pilihan

  Tarikh Pilihan

  Masa Pilihan

  Bagaimanakah kami boleh membantu anda?

  Muat Naik Fail:  No more posts
  GET NOTIFIED

  We have some
  Good news

  Sign up for gutCARE newsletter to receive all the latest news & events from gutCARE.


   VISIT OR CONTACT US

   Mount Alvernia Hospital
   820 Thomson Road
   #07-55 Medical Centre D
   Singapore 574623
   +65 6258 0508

   Farrer Park Medical Centre
   1 Farrer Park Station Road
   #07-10 Connexion
   Singapore 217562
   +65 6443 0708

   Gleneagles Medical Centre
   6 Napier Road
   #10-07
   Singapore 258499
   +65 6475 0325

   Mount Elizabeth Novena Specialist Centre
   38 Irrawaddy Road
   #10-58
   Singapore 329563
   +65 6734 3435

   Mount Elizabeth Orchard Medical Centre
   3 Mount Elizabeth
   #15-10 Medical Centre
   Singapore 228510
   +65 6235 6651

   Parkway East Medical Centre
   319 Joo Chiat Place
   #04-04
   Singapore 427989
   +65 6348 0648   Locate Us


   Mount Alvernia Hospital


   Farrer Park Medical Centre


   Gleneagles Medical Centre


   Mount Elizabeth Novena Specialist Centre


   Mount Elizabeth Orchard Medical Centre

   Parkway East Medical Centre


   Selamat Datang ke gutCARE


   gutCARE diasaskan dengan tujuan menyediakan Singapura dengan amalan kumpulan pencernaan yang komprehensif dan khusus. Gastroenterologi adalah salah satu bidang yang paling pesat dalam bidang perubatan. Oleh yg demikian, tidak mungkin bagi seorang pakar untuk mencapai kecemerlangan dalam kesemua bidang pencernaan. gutCARE menyatukan nama-nama yang telah ditubuhkan di setiap bidang subspesialisasi di bawah satu pasukan, untuk menyediakan penjagaan pencernaan yang menyeluruh dan khusus di bawah satu bumbung. Pesakit gutCARE mempunyai akses kepada pasukan pakar dan perkhidmatan yang lengkap, sama seperti jabatan gastroenterologi penuh di mana-mana institusi terkenal di Singapura dan rantau ini.

   gutCARE menyediakan kepakaran khusus dalam semua bidang gangguan pencernaan. Kes-kes kompleks dikendalikan oleh ahli pakar dan bukannya seorang doktor tunggal, dengan input daripada pakar yang sesuai di kawasan subspesialisasi. Pasukan ahli pakar menawarkan kemudahan perkhidmatan dipelbagai lokasi klinik dan pelbagai doktor untuk dipilih oleh pesakit. gutCARE dipercayai dan dikenali oleh semua panel insurans korporat, dan boleh menawarkan pengebilan langsung untuk pesakit panel.

   gutCARE menawarkan spektrum lengkap perkhidmatan endoskopi umum dan maju, dari endoskopi diagnostik dan pemeriksaan, kepada prosedur maju yang kompleks, terkini dan canggih. Ini termasuk: gastroscopy, kolonoskopi, penyingkiran polip yang standard dan maju, ligation buasir, ultrasound endoskopi (EUS), endoscopic retrograde cholangiopancreatography (ERCP), endoskopi usus kecil, dilaraskan endoskopik dan stenting, penempatan tiub makan dan pertukaran, dan kecemasan endoskopik.

   gutCARE menyediakan rangkaian perkhidmatan khusus di dalam pelbagai bidang subspesialisasi. Ini termasuk: kajian motilitas, manometri, gabungan pemantauan pH-impedans untuk gangguan refluks, ujian nafas hidrogen/ metana untuk intoleransi gula dan pertumbuhan bakteria usus kecil (SIBO) dan pengukuran kekukuhan hati FibroScan. Perkhidmatan ini sebaliknya hanya terdapat di hospital awam akademik yang besar di Singapura.

   Kami mengalu-alukan anda di gutCARE.
   Facebook | Twitter | LinkedIn | Instagram

   All Rights Reserved, gutCARE | Sitemap